onsdag 11. juli 2012

FARGECUP

Fargecup 2012 nærmer seg.


Vet ikke hvordan sommeren er der du befinner deg, men her i trøndelag er det veldig varierende. Noen kjempefine dager som er skapt for uteaktiviteter. Mens noen dager er skapt for inneaktivitet og kanskje litt scrapping. Men for alle oss som har en så fantastisk morsom hobby så gjør det vel ingenting om det blir noen inne dager. Spesielt ikke nå som det nærmer seg fargecup 2012 hos Scraphaugen


Vi i designteamet til Scraphaugen ønsker å leke med farger sammen med dere scrappeglade damer der ute. Hver oppgave vil ha fokus på en farge og dere skal scrappe et prosjekt med den fargen som oppgaven har. Det vil komme ut et inspirasjonsbidrag til hver farge. 


Cupen starter 15. August. Da blir første oppgave lagt ut og du har en uke på å løse utfordringen. Alle oppgavene vil bli så åpne at du kan velge selv om du vil lage kort eller LO. Og dette blir koseoppgaver som passer for alle sammen. Så er du nybegynner er det ingen grunn til å la være å bli med. Etter 8 runder vil det bli kåret en vinner som vil få en flott premie. ( Kommer tilbake til denne så fort sponsorer og premie er klar) Det vil også dryppe noen premier underveis. Meld deg på i forum eller i denne tråden her. Vi ønsker å ha bindende påmelding så vi ser at dette er gjennomførbart.  Påmelding innen 10. august 2012.


Hilsen alle designerne til Scraphaugen. 

24 kommentarer:

 1. Jaaa, æ vil å værra m på den=D

  SvarSlett
 2. Jeg har lyst til å få med meg denne :)

  SvarSlett
 3. Herlig damer ! Spre budskapet videre på blogg, FB etc da :) Vi ønsker oss maaaange deltagere :)

  SvarSlett
 4. Høres spennende ut.. jeg blir med..:D

  SvarSlett
 5. lenge siden jeg har vært med på konkurranser nå, kanskje jeg skal slenge meg med her :o)

  SvarSlett
 6. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 7. Supert damer, dette blir gøy :) Enda har vi plass til flere som vil bli med å leke med oss :)

  SvarSlett
 8. jeg og vil bli med høres morsomt ut

  SvarSlett
 9. Må vi scrappe alle ukene? Jeg har nesten ikke scrappet de siste 7 månedene... Har veldig lyst å prøve meg, men vet jo ikke åssen formen vil være, om jeg klarer å gjennomføre! :)

  SvarSlett
 10. Det vil være frie oppgaver, om du vil scrappe kort, Lo eller altered. Bare den fargen som er den uken er representert. Du trenger ikke å levere hver uke hvis du ikke får det til... Har tro på at du klarer dette :)

  SvarSlett
 11. Tusen takk Guro! :) Okey, jeg slenger meg med, for første gang på så mange måneder! :) Endelig får vi håpe at babyen holder mor i form til å få laget noe igjen! :)

  SvarSlett
 12. Jeg er med :) Håper å få blitt med på alle ;)

  SvarSlett
 13. Jeg er med!!! Gleder meg til å få scrappet litt igjen!!!!

  SvarSlett
 14. Jeg vil gjerne være med! :)

  SvarSlett