fredag 2. november 2012

Jo flere vi er sammen... !!!

Da har vi i Scraphaugen sitt team vært så heldige å få på plass to nye designere!!! Vi gleder oss masse til å jobbe sammen med de, og til å bli ennå bedre kjent.
Denne gangen er det en lokal dame, og en dame litt langveis fra. De er utrolig flinke, og kommer nok til å bidra med masse flott inspirasjon framover. Her får dere en presentasjon av de to nye DT-medlemmene våre!
 
Først ut er Eddrun.
 
 
Hei!
 
Eddrun heter jeg, Drun i bloggverden. Bor på et lite småbruk sammen med min samboer Gisle, vår sønn Odin på snart 3, og Engelsk setteren Aysa.
 
Jeg begynte vel så smått å scrappe i 2007, men har ikke kommet skikkelig igang før de siste to årene. Etter "bølla" kom, ble det straks flere bilder som MÅTTE scrappes! Jeg lager mest LO'er, men det blir også noe altered og kort.
 
Scrappestil...hva skal jeg si? Liker å klæsje med maling og farger, knøvle og rive, stemple og sverte. Elsker bølgepapp, tags, tickets, små detaljer, mesh og washitape! Det som inspirerer meg aller mest er utfordringer! Og såklart blogger og forum. Utrolig mange flinke scrappere rundt omkring i landet!


 Her får dere se noe av det Eddrun har laget.
 
 
 
 

 
 
Så er det Jorunn Elin sin tur.
 
 
Hei!
 
 Jeg, Jorunn Elin / Lakrisjenta, har fått den gleden av å bli en av Dt ene hos Scraphaugen
Jeg bor i Haugesund med min mann og våre 3 barn på 16,11 og 9 år.
Er egentlig utdannet barne og ungdomsarbeider, men jobber nå som regnskapmedarbeider.
 
Jeg ble introdusert for scapbooking av en venninne i 2007 og viste med en gang etter første kurs, at dette var hobbyen min for livet. Startet med å lage LO, men nå lager jeg kort og andre ting også.
 
Jeg har ikke en bestemt stil og er nok innom de fleste stilene.
Liker å få en utfordring og scrapper best når jeg har en tidsfrist på meg.
 
Å har en egen scrappe plass i huset har gjort det enklere for meg å sette meg ned på kveldstid, med en liten tv ved pulten min, så får jeg med meg krimseriene jeg elsker å se.
Det viktigste jeg har på plassen min når jeg jobber er stempel puten Vintage foto, en skrape, en god saks og et godt skjærebrett. Kartong, mønster ark, Cuttlebug, dies og stemplene er også viktig å ha lett tilgjengelig når jeg jobber.
 
For å få opp aktiviteten blant scrappere her i mitt distrikt, så fant 2 venninner og jeg ut en sen vinter kveld at vi ville lage til treff . Vi dannet Scrap4fun Haugesund og avholdt vårt første treff en måned etterpå. Det ble stor suksess, og deltakerne ønsket at vi laget flere. Å nå i høst så hadde vi et 2 dagers treff og vår treffet 2013 er allerede planlagt og datoen er satt.
 
Jeg gleder meg til å starte og til å jobbe sammen med de andre designeren her hos Scraphaugen
 
Hilsen Jorunn Elin

 
Her kan du se noe av det Jorunn Elin har laget.
 


 
 
Jippi!!! VELKOMMEN PÅ LAGET, DAMER!!!! Vi gledere oss til å ha dere her.
 
Klem DT - Linda
 

1 kommentar:

  1. gratulerer til dokke begge! gleder meg til å følge med alt det fint dokke lager :)

    SvarSlett