mandag 31. mai 2010

For en flott velkomstpakke jeg fikk!!Fikk en flott velkomstpakke fra Scraphaugen som jeg kunne kose meg med.
Her var det kartong, mønsterark, Thickers, ett stempel fra Moo's, bånd, Rubons og Journalingark og blomster.

På LO "Opp i lufta" har jeg brukt ett pynteark Adornit og rub-ons fra Basic Grey som jeg fikk i pakken. Ellers så har jeg brukt bånd, DottieAnn, knapper, halvperler, Chipboard-alfabet og en sor sikerhetsnål med biter fra tags som jeg har plukker av klær jeg har kjøpt.........

På LO "Myse i sola" har jeg brukt Bazzil dottie (hvit), Bazzil (grønn), Thickers og mønsterark fra Prima. Ellres så har jeg brukt klistermerke-alfabet fra October afternoon, blomster fra Bazzil, brads fra Thilda og BoBunny, journaling fra Websters Page, blonder, maling og perlepynt fra Kort og godt.

På LO "Agios Gordis" har jeg brukt Bazzil Swirl (hvit), Thickers, Prima Journaling, Bazzil (rosa). Ellers så har jeg brukt Prima roser og blader. Bazzil (Turkis) og bånd.

På LO "CORFU" har jeg brukt Prima mønsterark (velur)og bånd fra pakken.
Ellers så har jeg brukt en gammel bokside, pappen fra en Primablomst(embalasje), Prima perler og blomst. Annen blomster/roser, Thickers, journalingkort og perlepynt.

På kortet har jeg brukt ett mønsterark fra Adornit, stempel fra Moo's fra pakken.
Ellers så har jeg brukt Bazzil, blonde, metallpynt, perler og tags.
Jeg har stemplet motivet på akvarellpapir med Distress-blekk. Prukt pensel med vann og dratt fargen litt utover i motivet.

Det har vært utfordrende og spennende å få jobbe med denne velkomstpakken. Tusen takk, og jeg gleder meg på neste utfordring.

1 kommentar: