fredag 6. september 2013

Steampunk og gjestedesigner hos Scraphaugen

 
Vi i Scraphaugens designteam jobber til stadig med å finne nye ting å inspirere dere med. Steampunk har vært et tema som har vært diskutert over lang tid, men som vi følte at vi ikke helt hadde teken på noen av oss ;) Så hva gjør vi da ? Jo- vi hyrer inn en gjestedesigner ! Les om henne under og se det lekre hun har tryllet  fram :)  vi har også en konkurranse i dette temaet, så post bidragene dine i link under og vær med i trekningen om en pakke med stæsj til en verdi av 300 kr. Jeg kan nevne glimmermist, maling, metall og andre spennende ting ;)

- Ann Therese


"Jeg heter da Katrine, er 36 år, og bor i Sandnes sammen med min mann, og de to guttene våre på 4 og 7 år. Har på diverse forum nicket Tjukkebollepus, så noen kjenner meg kanskje under det navnet.
 

Ble introdusert for scrapping for 6 år siden, og ble fort hektet ja. Jeg har ikke noe bestemt stil, men scrapper etter humør og lyst. Av og til går det i vintage, av og til litt røft, og andre ganger er jeg i det fargerike hjørnet. Er så heldig at jeg får ha hobbyen min som jobb, for jeg jobber både hos Familieskatter som er en lokal scrappebutikk, samt hos Scrapbookengros som er en distributør av scrapbook og kake utstyr. Har og gjennom sistnevnte jobb fått sjansen til å designe mønsterark og stempelplater for deres merke Storyteller. Dette er utrolig kjekt syns jeg.
 

Med to aktive gutter i hus, har det ikke blitt så mye tid til scrapping de siste to årene, men sniker meg opp på scrapperommet mitt innimellom.  Blogging har det blitt ennå mindre tid til, så bloggen min har ikke vært noe oppdatert det siste året, men fikk lagt ut litt nå, og så får jeg satse på at det blir mye mer innlegg fremover. katrineakatjukkebollepus.blogspot.com

 
Hilsen Katrine M.Korneliussen
 
Her er det jeg har jobbet med for dere.
 
 
 
Bilde1: Jeg har tatt en ferdig pappeske som jeg skal dekorere. Først bruker jeg sjablonger og strukturmaling for å få litt struktur på overflaten. På denne esken har jeg brukt en krakelerings sjablong fra Prima, og hønsenetting og mursteins sjablong fra Crafters workshop. Jeg bruker en spatel til å legge på strukturmalingen.
 
 
Bilde 2: Her ser en resultatet etter at jeg løfter vekk sjablongen. Jeg må nå la esken stå og tørke noen timer før jeg kan fortsette. Når det er tørt fortsetter jeg å legge på mer strukturmaling med de andre mønsterene.
 
 
Bilde 3:Når strukturmalingen var tørr, malte jeg hele esken med svart gesso. I tillegg brukte jeg metalltape som jeg embosset for å få “metallplate” mønsteret som jeg har limt på kantene på esken. Disse maler jeg så med indiaink, lar tørke i ca et minutt, og tørker så bort mesteparten igjen. Da får du en fin effekt.
 
 
Bilde 4: Jeg har så brukt inkagold platinum som jeg har påført med fingeren på det opphevede mønsteret jeg laget med sjablongene. Inkagold er veldig lett å jobbe med, og jeg syns det er mye bedre å påføre dette med fingertuppen enn med en pensel.
 
Etter dette har jeg limt på masse tannhjul (både i metell, men og i finer som jeg har malt med Pewter Cracle paint) et håndtak på toppen samt noen muttere under esken som fungerer som ben. Til slutt har jeg sprøyet den med diverse mister, som Pearl Mist i fargene Pearl og Pewter, svart Chalkboard spray, samt mørk glimmermist.

 
Bilde 5-8: Det ferdige resultatet
  
Denne esken er lagte tidligere i sommer med litt andre farger.

Vi i DT teamet takker Kathrine for at hun stillet opp for oss .
 
Månedens utfordring til dere er å lage noen i Steampunkt stilen.
 
Ved min 5 bidrag så trekkes en vinner.
 
Frist for levering 30 september kl 23.59
 
Legg inn ditt bidrag her.
 
 

   

    http://new.inlinkz.com//luwpview.php?id=314438" title="click to view in an external page.">An InLinkz Link-up

   
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar