søndag 28. februar 2010

Gøy med ugler!

Linda, Kristin, Inger Synnøve og Silje fikk hver sin pakke med ett utvalg av Adornit sine morsomme ugleark. De fikk også litt forskjellig tilbehør.
Det er gøy å se hvor forskjellig de løste denne oppgaven.
SILJE
Jeg har helt dilla på QK Santa's Workshop sitt julesett, og gikk løs på pakkenmed disse diesene. Først laget jeg en liten avlang uglebok.


Så laget jeg en liten notatbok hvor jeg klippet ut en fugl fra et avmønsterarkene.


Til slutt laget jeg en huskebok til meg selv!


Disse bøkene er veldig enkle å lage - selv sammen med barn. Her har seksåringenmin fått prøve seg på en:LINDA

Her er resultatet av min pakke.

Jeg som elsker rosa, blonder og glitter, fikk meg virkelig en utfordring av denne pakken her. Oransje, i kombinasjon med brun og grønntoner var ikke mine farger. Pakken lå her lenge før jeg klarte å begynne på den, men når jeg først gjorde det var det bare gøy! Jeg syntes arkene passet best til guttebilder, og gjerne til små gutter. Så da måtte jeg lete i gamle bilder, og det er jo alltid kos når en finner noen som ikke er scrappet før. For dette er bilder fra tiden før digitalkamera her i huset, så da blir de bare scrappet en gang. ;o)

Materialliste:
Mønsterark fra Adornit
Bazzill
Bånd
Bokstaver fra Pink Paislee, Carolees og Adornit
Knapper fra Basic Grey
Hjerte fra Melissa Frances
BlomsterKRISTIN
Jeg var så heldig å få månedskitet denne måneden, det passet veldig bra da jeg hadde noen bilder som kunne gå til disse arkene. De var lekne og lette å jobbe med,jeg har faktisk bare restene igjen av arkene og båndene jeg fikk.
Jeg fikk til to LOer og to kort.

Håper dere blir inspirert til å lage enten LOer eller kort :)

Kristin


Loen "Spent" har jeg brukt mønsterark fra Ardonit, klippet ut ugle og noen sirkler fra et annet ønsterark fra samme produsent,phelbs,thickers fra American craft og klistremerkebokstaver fra Ardonit.
Siste Loen jeg har laget er "8 år-Johannes" Den er laget av det papiret som var igjen... Altså her har jeg brukt:bazzil,mønsterark fra Ardonit,stjerner fra qk, thickers fra American craft, klistremerkebokstaver fra Ardonit.

På kortet "Hurra for deg" har jeg laget et enkelt bursdagskort, her har jeg brukt:bazzil, Mønsterark fra Ardonit,qk stjerner og klistermerkebokstaver fra Ardonit.
På kortet som jeg har kalt" Venn" er det brukt: bazzil, mønsterark fra Ardonit, bånd fra Ardonit, filthjerte og en charms(sol), stempel fra Mo Manning(Nydelig stempel)Inger Synnøve:
Her kommer mine bidrag laget av Adornit pakken:) Jeg storkoste meg med dissefargene, de ga meg mersmak til å utforske det å bruke farger:) Tusen takk for en flott pakke Det eneste som ikke var i pakken var alfabetet det er i fra Making Memories. Og trærne har jeg kuttet ut i SIZZIX former:) Hilsen Inger Synnøve

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar