mandag 17. januar 2011

Klar for vinterscrappen 2011?

Vet ikke hvordan vinteren er der du befinner deg, men her i trøndelag er det veldig varierende. Noen kjempefine dager som er skapt for uteaktiviteter. Men de fleste dagene er det blitt innedager for vår del. Men for alle oss som har en så fantastisk morsom hobby så gjør det vel ingenting om det blir noen inne dager. Spesielt ikke nå som det nærmer seg vinterscrappen 2011 hos scraphaugen.
Og i år lønner det seg virkelig å delta. Scraphaugen har tidenes premie på lur. Og hvem ønsker seg vel ikke en Epic six. Ja, du leste riktig. En Epic six!! Etter bare 6 runder med scrapping så kan denne lekkerbisken bli din.

Cupen starter mandag 14.februar. Da blir første oppgave lagt ut og du har hele 14 dager på deg å løse utfordringen. Alle oppgavene vil bli så åpne at du kan velge selv om du vil lage kort eller LO. Og dette blir koseoppgaver som passer for alle sammen. Så er du nybegynner er det ingen grunn til å la være å bli med. Etter 5 runder så vil de 3 som har fått flest stemmer gjennom cupen gå videre til en 6 runde. Altså en finale runde. Og en av de får tilsendt en splitter ny Epic six fra Scraphaugen.

Denne cupen vil foregå i vårt forum. Og vi ønsker alle gamle og nye deltagere velkommen.
Der finner du en påmeldingstråd, mange spennende premierte og upremierte utfordringer mens vi venter, et inspirerende galleri og ikke minst mange supre scrappedamer å skravle med. Og påmeldingsfristen er 10.februar. Håper vi treffer deg der inne.

Og har du lyst så må du gjerne pynte bloggen din med scraphaugens søte knapp.

Vi skravles da :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar