torsdag 13. januar 2011

Velkommen til to nye designere

Vi i scraphaugenteamet er utrolig stolte over å fått med oss to nye designere i teamet. Og det er ikke to hvem som helst heller. Vi er så beæret over at de takket ja til å leke med oss.
Jeg er en nordmøring på 44 år som fant kjærligheten på Karmøy og flyttet sørover.
Jeg har 4 barn i begge kjønn, der den eldste er 23 og den yngste er 5.
Jeg scrapper mye, og det meste blir av barna mine.
Begynte å scrappe etter at minsten ble født. Har prøvd masse forskjellig håndarbeid, men scrapping er nå kjekkest likevel ja + at jeg kan ta med meg deler av andre hobbyer inn i scrappingen.
Jeg vet ikke om jeg har en spesiell stil, men jeg liker å prøve ut nye teknikker.
Jeg er glad i utfordringer og deltar ofte i scrappekonkurranser for da må jeg ofte gå litt utover comfortsonen min, og da utvikler jeg meg litt på scrappefronten.
Jeg prøver å til litt scrapping hver dag, iallefall de dagene jeg ikke er på jobb. Dvs jeg jobber som nattevakt da, i turnus med 7 netter på jobb og 14 netter fri, men prøver å sitte litt på scrapperommet da og, selv om det blir mindre da enn de 14 fridagene mine.
Jeg er utdannet aktivitør, men har ikkejobbet som det på snart 9 år. Nattevaktjobben er så flott å kombinere med barn, så jeg blir vel i den jobben noen år til tenker jeg.
Gleder meg til å ta fatt på alt det kjekke som jeg tror kommer til å skje sammen med de flinke damene som er i teamet her.

Her kan dere en liten smakebit av hva Pia lager. Men anbefaler virkelig en tur i bloggen hennes. Vi er ganske sikre på at ingen i Norge er så effektiv som henne, hun oppdaterer bloggen sin nesten hver dag, og ofte kan det komme flere innlegg iløpet av en dag også. Hun er en mester på fargerike og humoristiske LOer.

Linda


Linda heter jeg, og kommer fra Leksvika. Ferden gikk videre til Ørlandet, hvor jeg har bodd i snart 19 år. Jeg bor på Opphaug sammen med samboer og barn. Antallet med barn har etter hvert kommet opp i 6, hvorav 4 er jenter og 2 er gutter. Disse er i en alder på 20, 19, 14, 13, 4 og 3 år i løpet av 2011. Fem av barna bor hjemme. I tillegg til 80 % jobb som kontaktlærer i en 3.klasse, er jeg også halvt student. Jobben min trives jeg kjempegodt med, og håper etterhvert å den fast. For å gjøre mitt beste for å kunne være kvalifisert til fast ansettelse, prøver jeg derfor å gjennomføre studiet Norsk 2, begynneropplæring. Min største hobby, når jeg får tid til egne sysler, er scrapping. Jeg falt totalt for denne hobbyen etter å ha vært på kurs hos Ann Therese i 2006. Det har utviklet seg fra å være produksjon av LO'er til å gjelde kort, esker og andre ting man kan lage av papir. Jeg har vel egentlig ikke noen spesiell stil, jeg syns det er moro å prøve det meste. Det kan variere med produksjonen, men jeg er veldig flink til å handle utstyr. :) Bare må ha! Dette går ganske greit da min kjære samboer har mottoet om at; "en hobby skal koste!"

Linda er ganske ny i denne bloggverdenen, men langt fra noen amatør i scrapping. Hun mestrer alle bretteteknikker, prøver alt som er nytt og spennende. Og Hun kommer det noe nytt av utstyr og stæsj er hun alltid en av de første til å kloa i det. En blogg vi anbefaler å følge med for denne dama er en mester. Og her kommer tre ting vi likte veldig godt.
Velkommen til dere begge. Og vi håper mange finner like mye inspirasjon og scrappeglede hos dere slik som vi har gjort :)


1 kommentar: