søndag 4. desember 2011

4. desember - 2. søndag i advent

Nå har vi kommet godt i gang med adventsforberedelsene, og noen føler kanskje de må skifte gir. Likevel må man huske på at tiden er til for litt kos og hygge også. Da kan det være kjekt med en fin pose med sjokolade. Nam-nam!
Her er det brukt Bazzill sølv og mønsterark stanset ut i dies fra Marianne design. Pynta med snøfnuggdies fra Marianne design, sølvblomster og perle. Tag stansa ut med puncher fra McGill.


Så tenner vi to lys i kveld,
to lys for håp og glede.
De står og skinner for seg selv
og oss som er tilstede.
Så tenner vi to lys i kveld,
to lys for håp og glede.

Andre del av telskopkortet kommer nå, helt for seg selv. Men det er bare 14 dager igjen til vi får se det ferdig sammensatt, så vi håper du følger med oss fortsatt i dagene som kommer også.
Her er det brukt lilla og kvit Bazzill- bling, sølv Bazzill og mønsterark. Av punchere er det brukt Ek- kant og Martha Stewart grein. Av dies er det brukt Spellbinder på mønsterark og kvitt ark, hjerte fra Cheery Lynn og julekule fra Memory box. Tallet er stanset ut med Quickutz. Bånd, sølvblomster og blomst fra Petaloo. Stempelmotivet er Magnolia, malt med Distress Ink og H2O.

Kos deg videre i adventstiden, og husk på at vi blir glade om du legger inn bidrag av noe du har laget i galleriet vårt! Da blir kanskje fler inspirert og ønsker å ta del i denne flotte hobbyen vår!
Klem fra Linda.

1 kommentar:

  1. Så fristende sjokoladepose *lol*
    Flott fargelegging av Magnoliamotivet :-)Gleder meg til å se de to siste delene på dette kortet også ;-)

    SvarSlett