lørdag 23. januar 2010

Stjerneteget blir scrappet

Vi hadde ett nettmøte i begynnelsen av januar. Vi snakket om diverse utfordringer og da var jeg så lur og ropte nesten ut "scrapp en LO om deg selv og ditt stjernetegn". Som sagt så gjort. Her ser dere bidragene ifra meg og de andre designerne:)
Inger Synnøve.

Jeg fant en side der de hadde skrevet masse fakta om tyren som jeg skrev ut. Jeg krøllet arket og sotet det med oldpapir og weathered wood fra Distress Ink. Mønsteraket jeg har brukt er fra Bella bell Bildet har jeg limt opp på bølgepapp. Jeg har ikke limt bølgepappen fast på arket under slik at jeg kan løfte opp bilde og lese faktaen om Tyren. Så har jeg printet ut ett bilde av en tyr og raspet litt rundt kantene på det. Båndet er ifra scraphaugen. Fuglener ifra prima og det samme er blingen:) Overskriften er i thickers og de småbokstavene er ifra ADORNit Carolees Creations.


Kjersti:
Dette synes jg var en morsom oppgave å løse. Jeg viste ikke så mye om stjernetegnet mitt fra før, så det var interessant å lære litt om det. Jeg valgte å plukke ut noen av de elementene som jeg synes kjennetegner meg.
Jeg har brukt hvit bazzill, websters mønsterark, QK fiesta, blonde, prima blomster og perler.


Kristin:
Da jeg skulle scrappe en LO av stjernetegnet mitt ble det endel leting på nett,men fikk da også vite mye om steinbukken.
Jeg valgte å ta utgangspunkt i noen av kjennetegnene til steinbukken. Resten av kjennetegnene/egenskapene skrev jeg rundt LOen.Da scanningen var ferdig vistes ikke dette så godt- desverre.
Det jeg har brukt på denne LOen er: hvit bazille,reste mønsterark fra ulike produsenter, thickers fra American crafts-giggles,Martha stewart punch,dymo,svart penn.


Katrine: Jeg er løven og jeg passer ganske godt til det som står, er nok en typisk løve, har scrappet temaet tidligere, men alltid arti med BOM synes jeg. Har tatt et bilde som dattra mi på 3 har tatt av meg som jeg digger. Ellers bare brukt div ark og bokstaver. Og rubons bokstaver på bildet.

Linda:
Jeg er skorpion, og printet ut en tekst jeg fant på nettet om Skorpionen.
Mønsterket er Lilac Breeze fra Prima Marketing, bling fra Prima, et par blondebiter, knapp fra Basic Grey, blomst fra Prima, bokstavene er fra Thickers og Adorn it.


Scrapper du ditt eget stjernetegn og linker i innlegget her før 15.02.10. så gir det ekstra poeng i vintercupen.

2 kommentarer:

 1. Glemte nesten å levere denne jeg. Har jo hatt den ferdige LOen liggende en stund. Dette var virkelig en kanonmorsom utfordring. Litt skremmende hvor godt midt stjernetegn paqsset til meg. Men nå har jeg iallefall en unnskyldning til hvorfor jeg er som jeg er :p
  http://gunn-elin.blogspot.com/2010/02/jeg-er-en-typisk-skytte.html

  SvarSlett
 2. Jeg har også levert inn denne oppgaven :)
  Spennende å finne ut mer om stjernetegnet sitt, og skremmenede som Gunn Elin sier med hvor mye som stemmer :) Her er mitt bidrag :

  http://guroskogen.blogspot.com/2010/02/utfordring-i-vinterscrappen-pa.html

  SvarSlett