fredag 30. mars 2012

Designerutfordring fra Magnolia- del 1

I mars kom de lekreste nyheter inn fra Magnolia, og designerne fikk alle sammen en likedan pakke de skulle bryne seg på. Den første artiklen fra denne pakken vil inneholde inspirasjon for de som liker å lage kort.


 --------- ¤¤¤¤¤---------
Linda sine kort.På dette kortet har jeg brukt stempeltrykk, bånd og charms fra pakken vi fikk. Stempeltrykket er fargelagt med Prismacolor. Av produkt utenom pakken har jeg brukt rosa og svart Bazzill, mønsterark fra Magnolia og Fabscrap, blomster fra forskjellige produsenter, swirl fra Magnolia, dymotape, stickles og perler. Selve formen på kortet er fra Silhouette og ellers av dies er det brukt fra Spellbinder og Marianne Design. Med dette kortet deltar jeg i rundens skisseutfordring hos Milo Lilja.
_______ ~~~ _________

Her er det brukt globe, Flower Soft, perlegrein, bånd, charms og utstansa doilie fra designpakken. Ellers er det brukt offwhite mørkerosa og rosa Bazzill, mønsterark fra Magnolia og osteklut. Metallpynt i hjørnene, blomster fra diverse produsenter, halvperler og stempel. Av dies og puncher er det brukt sommerfugler fra Cherry Lynn, skyer fra Magnolia, sommerfugl fra Martha Stewart og en annen produsent.

_______ ~~~ _________


Dette kortet har fått stempeltrykket av månemannen, mønsterark og den store hvite blomsten fra designpakken. Utenom produkter fra pakken er det brukt rosa og hvit Bazzill, blomster fra diverse produsenter, stickles, bånd, bling og blader. Bladene er trykt ut med die fra Magnolia, jeg har brukt puncher fra Martha Stewart og Silhouette. Stempelmotivet er fargelagt med Prismacolor.


--------- ¤¤¤¤¤---------
Guro sitt kortHer har jeg fått prøvd meg på å lage et kort. Det er ikke ofte jeg får til dette, men tar utfordringer på strak arm. Dette kortet er ment til en god venninne av meg som skal ha baby snart. Oppe på tagsen tenkte jeg skrive navnet til den lille prinsessen som kommer. Jeg synes det var artig å scrappe noe som en ikke gjør til vanlig, og ble fornøyd med resultatet jeg fikk til.


--------- ¤¤¤¤¤---------
Line sin kreasjon


Til kortet har jeg brukt den store Tilda med sommerfugl, som er farget med Prismacolor, globe, Magnolia mønsterark, perlestrå og Flowersoft fra Designerpakken. Utenom har jeg brukt hvit kartong, osteklut, kakeserviett, blonde, sommerfugl charm, Mulberry roser, sommerfugler fra utklipsark, bladgreiner stanset ut med Creaties og halvperler. Hjertet er stanset ut med Nellie Snellen dies og teksten er fra Kort og Godt.


--------- ¤¤¤¤¤---------
Hege sitt kort
Til dette egentlig enkle kortet har jeg brukt  Magnolia mønsterark, Prima-blomst og Magnolia-bord-dies av denne flotte Magnolia-pakken vi DTene fikk :-)
Stempeltrykket var også i pakken, og siden det var stempletkraftkartong, så fant jeg frem krittboksen min og fargela søte Tilda *lol*
Og ellers har jeg brukt grå halvperler (Basic Grey)
 Jeg har valgt å ikke sverte alle kantene på dette kortet, for det gjør jeg nesten alltid ellers :-)

Vi vil gjerne se noe DU har laget med Magnolia-produkter,
så legg gjerne igjen et spor etter deg her :-)
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar