onsdag 4. april 2012

PåskeeggPåskeegg hører påsken til, og mange har tradisjoner på å lete etter påskeegg. Liten som stor er det artig å finne et egg med masse godt i som en kan kose seg med. Vi designerne har dekorert noen påskeegg som vi gjerne vil vise fram til dere. Kanskje finner dere inspirasjon til å gi et egg til en god venn, eller en som dere har kjær?DT - Guro sine påskeegg:

Et gult påskeegg, jeg har malt dette med hvit maling. Limt på en blonde rundt kanten. Blomstene er fra prima, bladranken er dies fra Magnolia og god påske er stanset ut fra QK i mosegummi.Her ble det et grønt påskeegg, gjort på samme måte.
Var så heldig og fikk en gave i posten fra DT - Hege. Der inne var det et påskeegg som vi skulle dekorere, og her ser dere mitt resultat av egget jeg fikk. Dette egget har jeg tenkt å fi til en god venninde av meg, som jeg synes skal få en liten påskeoppmerksomhet.

Jeg har kost meg masse når jeg har laget disse eggene, og gleder meg til å gi de bort til noen.DT - Line sitt påskeegg:

Jeg valgte å lage et noe utradisjonelt påskeegg. Jeg kledde hele egget med metaltape og preget litt her og der før jeg gikk over det hele med China Ink og Akryl maling. Så artig å leke seg litt altså. Så pyntet jeg med fjær fra Panduro, blomster fra Storyteller og Mulberry. Silkebånd og blonde ukjent. Og Crystal Chandeliers. Jeg storkoste meg når jeg laget dette egget, så det blir nok fler av denne sorten.DT - Linda sine påskeeggJeg fikk også et påskeegg fra Hege, TUSEN TAKK!, og det valgte jeg å male gult. Brukte gul craklepaint fra Tim Holtz. Etterpå har jeg pynta med fjær, osteklut, perlesnurr, diverse blomster, blonde, perlebånd, sommerfugl og tekst i mosegummi.

Mitt andre påskeegg er et 3D-egg som jeg har skåret ut med Silhouette, limt sammen og pynta. Dette syns jeg ikke trengte så mye pynt, for med alle utskjæringene er egget nok pynta i seg selv. Men bånd, litt blomster, fjær og en perlesnurr ble det.DT - Hege sine påskeegg:Egget har fått tre -3- runder med gesso før jeg sprutet glimmer mist i gullfarge på det.
Jeg har også brukt dies fra Magnolia, osteklut, blonde og diverse blomster i gult og orange.
Teksten er skrevet med rub ons-bokstaver.Disse tre påskeeggene er til mine kollegaer på jobben:Jeg har malt alle tre eggene godt med tre lag gesso, så har jeg sprayet glimmer mist i fargene:
Rose Tea, Timeless Lilac og Peach Delight på hvert sitt egg.
Så limte jeg litt osteklut, den store blomsten (Prima, tror jeg), fjær fra Panduro, diverse småblomster (prima, magnolia, storyteller og div) og til slutt rotet jeg litt rundt i papirrestene mine og fant passende farger til å stanse ut sommerfugler med puncher fra Martha Stewart.

Da skal jeg fylle eggene med noe påskegodt på vei til jobb i dag
- skal innom parfymeriet og spørre om de har prøver på solkrem også.
(- blir en liten overraskelse i påskesolen det *lol* )


Vi ønsker dere alle en riktig GOD PÅSKE !!

1 kommentar:

  1. Så nydelige påskeegg dere har laget!

    God påske til dere også!

    SvarSlett