tirsdag 6. desember 2011

6. desember

Engler hører advent og jul til, og jeg har laget noen søte Magnoliaengler. Men, ... før du får se Magnoliaenglene har jeg lyst til å vise noen engler som de to smågutta mine har laget i barnehagen. Det er jo ikke bare vi voksne som skal kose oss med kreative aktiviteter i adventstida, det er jo også ei tid for å gjøre noe sammen med ungene.

Disse englene er det to år siden gutta laget, da eldstemann var 2 år og 4 mnd, og minstemann var 1 år og 6 mnd. En kry mamma har de hengende i kjøkkenvinduene hvert år. :)

 
Så over til Magnoliaenglene.
Det som tar tid med disse englene er å male motivene. Jeg har malt mine motiv med Distress Ink.

For å lage disse englene trenger du stempeltrykk fra Magnolia med vinger, mønsterark formet til et kremmerhus og pynt. Det går sikkert an å lage engler av andre trykk eller bilder også, men de er jo koselige disse Magnoliafigurene da. :)

Av pynt er det vel kun fantasien som begrenser oss. Jeg har på den blå engelen brukt blomster fra Kort og Godt, greiner fra Martha Stewart-puncher, bånd, blonde og pyntebær fra Cacas. Mønsterarket er fra Vibeke Spigseth. på den røde engelen har jeg brukt osteklut, blomster fra Kort og Godt, julestjernen trykket ut med puncher fra Nellie Snellen, blonde, halvperle og swirl fra Marianne Design. Mønsterarket er fra Vibeke Spigseth.

Håper det er til inspirasjon, klem fra Linda.

3 kommentarer:

 1. Så nydelige! Både Magnolia og de gutta har laget!

  SvarSlett
 2. Herlig at gutongan har laga de englan, arti å ta fram ;) Dine ble super nydelige:) Spesielt den i blått :)
  -Ann Therese

  SvarSlett
 3. Så nyyydelige engler dere alle tre har laget :-) Flott å ha slike nydelig engler rundt omkring i huset i disse juletider *lol*

  SvarSlett